پروانه های عاشق

عاشق تر از پروانه، کسی نیست

پروانه های عاشق

عاشق تر از پروانه، کسی نیست

پروانه های عاشق

هر روز و شب ساعت ها وقت می گذاریم و با افراد مختلف ارتباط می گیریم. ما می توانیم چند دقیقه از روزمان را با خداوند، معصومین علیهم السلام یا شهدا با نوشتن نامه ای ارتباط بگیریم. اجازه دهیم نورشان بر قلب های ظلمت زده مان بتابد.

از امروز قراری بگذاریم: هر روز نامه ای خاص برای امام زمان عجل الله تعالی فرجه بنویسیم. باشد مورد قبول ایشان واقع گردد.

این نامه های خاص همان پروانه های عاشق هستند. همان ها که به خواست حضرت حق، بهانه ای برای ارتباط گیری بیشترمان با انوار مطهر خواهد شد. پروانه های عاشق به سمت نور پر می کشند. به منبع نور می رسند. گرد او می چرخند و در آخر درون تشعشع او ذوب می شوند. آنها نیز جزئی از نور خواهند شد.

شما هم می توانید با نوشتن نامه برای انوار مطهر و ارسال آن برای ما با هشتگ #نامه_خاص حرکت تان را به سمت نور آغاز کنید. * با معرفی و پیشنهاد نوشتن نامه خاص برای خدا، معصومین و شهدا به دوستان تان آنها را به ورود در این جمع راهنمایی نمایید.*

پربیننده ترین مطالب
آخرین نظرات
  • ۱۱ تیر ۰۲، ۰۹:۱۸ - یاسمن گلی :)
    ❤️❤️
  • ۱۰ تیر ۰۲، ۱۹:۵۲ - یاسمن گلی :)
    آمین

کجاس آن...

چهارشنبه, ۲۲ آذر ۱۴۰۲، ۰۵:۰۰ ب.ظ

 

💌شما

بسم‌الله الرحمن الرحیم

به: منتظران ظهور
از: حسنا کد۳۲

🌷سلام به منتظران ظهور آقا صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف

أَیْنَ جامِعُ الْکَلِمَةِ عَلَى التَّقْوی کجاست آنکه مردم را بر مبنای تقوا به وحدت کلمه می‌رساند؟!
«تقوی» از ریشه‌ی «تقی به معنی ترمز» است. بنابراین «تقوا» یعنی ترمزدار بودن» در افکار و گفتار و کردار. «تقی» بر وزن فَعیل که لقب امام جواد است از همین ریشه است به معنای کسی که افسار نفس خود را در اختیار دارد و هر جا که خلاف امر خداوند باشد، می‌ایستد.
اگر همه‌ی مردم مانند امامان معصوم، قرآن را دقیقاً بشناسند و امر و نهی آن را رعایت کنند. معصومانه زندگی می‌کنند و به حریم یکدیگر تجاوز نمی‌کنند و هیچ اختلافی بین آن‌ها اتفاق نخواهد افتاد؛ چون تمام احکام دین برای این است که حقوق یکدیگر را رعایت کنیم.
جالب است که کلمه‌ی «تقوا» دقیقاً معادل کلمه‌ی «پرهیز» فارسی است که مصدر آن «فرهیختن است و از آن صفت مفعولی «فرهیخته» به معنی «بافرهنگ» ساخته می‌شود و کلمه‌ی «فرهنگ» هم اسم مصدر آن است.
نتیجه اینکه «فرهنگ» در اصل همان «تقوا»ست. بنابراین انسان بی‌تقوا نباید ادعای فرهنگ کند که متأسفانه در جامعه‌ی ما بسیاری از مردم فرهنگ را در بی‌تقوایی و نادیده گرفتن حلال و حرام‌ها می‌دانند و زمانی همه‌ی عالم بشریت با فرهنگ خواهند شد و یک جامعه متحد به وجود خواهد آمد که مهدی فاطمه سلام الله علیهما ظهور کند و احکام قرآن را آنگونه که باید در جامعه پیاده کند و مردم همه‌ی افکار و گفتار و کردارشان را با قرآن تنظیم کنند.
ادامه دارد...

💌✨💌✨💌

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی