کجاس آن...
💌شما
بسمالله الرحمن الرحیم
به: منتظران ظهور
از: حسنا کد۳۲
🌷سلام به منتظران ظهور آقا صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
أَیْنَ جامِعُ الْکَلِمَةِ عَلَى التَّقْوی کجاست آنکه مردم را بر مبنای تقوا به وحدت کلمه میرساند؟!
«تقوی» از ریشهی «تقی به معنی ترمز» است. بنابراین «تقوا» یعنی ترمزدار بودن» در افکار و گفتار و کردار. «تقی» بر وزن فَعیل که لقب امام جواد است از همین ریشه است به معنای کسی که افسار نفس خود را در اختیار دارد و هر جا که خلاف امر خداوند باشد، میایستد.
اگر همهی مردم مانند امامان معصوم، قرآن را دقیقاً بشناسند و امر و نهی آن را رعایت کنند. معصومانه زندگی میکنند و به حریم یکدیگر تجاوز نمیکنند و هیچ اختلافی بین آنها اتفاق نخواهد افتاد؛ چون تمام احکام دین برای این است که حقوق یکدیگر را رعایت کنیم.
جالب است که کلمهی «تقوا» دقیقاً معادل کلمهی «پرهیز» فارسی است که مصدر آن «فرهیختن است و از آن صفت مفعولی «فرهیخته» به معنی «بافرهنگ» ساخته میشود و کلمهی «فرهنگ» هم اسم مصدر آن است.
نتیجه اینکه «فرهنگ» در اصل همان «تقوا»ست. بنابراین انسان بیتقوا نباید ادعای فرهنگ کند که متأسفانه در جامعهی ما بسیاری از مردم فرهنگ را در بیتقوایی و نادیده گرفتن حلال و حرامها میدانند و زمانی همهی عالم بشریت با فرهنگ خواهند شد و یک جامعه متحد به وجود خواهد آمد که مهدی فاطمه سلام الله علیهما ظهور کند و احکام قرآن را آنگونه که باید در جامعه پیاده کند و مردم همهی افکار و گفتار و کردارشان را با قرآن تنظیم کنند.
ادامه دارد...
💌✨💌✨💌